2020 ÅRET SOM INTE BLEV SOM VI TÄNKT!

När vi först började förstå vad som egentligen höll på att hända, i samband med att vi tolkade Folkhälsomyndighetens riktlinjer så tänkte vi -Hjälp! Vi kommer inte att kunna genomföra en enda aktivitet i år.

Vi som styrelse fick verkligen tänka till och bolla möjligheter istället för omöjligheter.

Med facit i hand så tycker vi att vi alla kan vara nöjda med att det faktiskt gick att anpassa och driva olika aktiviteter så att våra medlemmar kunde erbjudas ett anpassat sommarprogram som blev till stor glädje för oss alla.

Vi har haft fantastiska medhjälpare som genomfört Boule, Hej Hoj, tipspromenad, Årstamaran, Motionspass på dansbanan, Simskola (som finns redovisad  på annan plats i Havsbladet), Musikquiz, påklädning av midsommarstång så att vi kunde få njuta lite midsommarkänsla, Marianne Rocklind med familj såg till att det stod

hinkar med vatten på dansbanan under dagen och när vi som skulle klä stången kom ner så hade hinkarna fyllts med fantastiska blommor. Tack för det!

Midsommarquizet, som många uppskattade, under midsommarhelgen var också ett bra initiativ av vår kassör Eva.

Under våren så har våra fantastiska ”Gubbs”, med Förvaltare Kenneth Breime i spetsen, fixat så fint vid vår dansbana och i våra bunkrar för att underlätta vårt arbete vid arrangemangen. Ett stort Tack även till Er!

Vi har under året också skapat en ny hemsida med adress, www.ahstugareforening.se, i vilken alla fakta om verksamheten samt aktualiteter finns.

Vi vill varmt tacka alla som medverkat, kommit med initiativ till anpassning och tips.

Har ni idéer om vår verksamhet eller vill hjälpa till i styrelsearbetet eller på något annat sätt så är Ni varmt välkomna att kontakta någon i vår styrelse.

Vi vill också tacka alla våra medlemmar för Detta år!

Styrelsen för Årsta Havsbads stugägareförening

STYRELSEN 2020/21

Ordförande: Annette Lundhquist Sandberg

Vice ordförande: Susanne Tidestrand

Kassör: Eva Karlsson

Sekreterare: Denice Sandon

Ledamot: Ulf Eriksson

Suppleant: Marianne Södergren

Suppleant: Jan Kårström

Kontaktuppgifter:

Ordförande: 0708-366300

Kassör: 072-8579897

Prenumerationsformulär

©2020 by Årsta Havsbads Stugägarförening.