Det senaste från och om Årsta Havsbad
På denna sida finns nyheter och annan värdefull information kring  det mesta som våra medlemmar inom Stugägarföreningen samt alla som  bor inom eller skall besöka Årsta Havsbad har nytta av.

Årstadagen 2020

Som redan meddelats så har vi dessvärre ingen möjlighet att arrangera Årstadagen som traditionen bjuder.
I stället tänker vi bjuda på en musikquiz som ni kan ladda ner för att deltaga i.
För att deltaga behöver ni Spotify.
Klockan 17:00, nu på lördag den 11 juli, öppnar vi spellistan"Årsta Havsbad 2020"
Frågorna kommer att finnas här på vår hemsida och på vår Facebook. Svaren kommer att läggas ut här på hemsidan samt på Facebook på söndag den 12 juli kl. 17:00
Samla familjen och och utmana varandra.
Lycka till önskar
Stugägarföreningen

Bouletävlingarna är i full gång

Årets Bouletävlingar har startat och den 1:a av de fem bouletävlingarna, som  genomförs under Mats Åbergs ledning, genomfördes onsdagen den 1 juli med 11 engagerade deltagare som bildade 6 lag.
De återstående Boule tävlingarna, som arrangeras på onsdagskvällar på fotbollsplanen vid Idrottsvägen/Badvägen, kommer att genomföras onsdagarna den 8, 15, 22 och den 29 juli.
Om du också vill vara med så är det bara att infinna dig på fotbollsplanen strax innan kl. 19 på onsdag kväll.
Regler och tabell efter den första tävlingen hittar ni om ny klickar på knappen här nedan

Årets första "Hej Hoj"

På torsdag den 9 juli drar vi igång med det första av sommarens tre motionslopp på cykel.

Som alla känner till kan vi i dessa tider inte arrangera som normalt. I stället har vi valt att inte ha någon gemensam start varför var och en får starta individuellt eller familjevis från torget mellan kl. 18:00-19:00 där funktionär kommer att finnas. Sträckan kommer som vanligt att vara utmärkt och vi kommer att ha vätskekontroll efter vägen. Vi kommer inte att ha någon utlottning detta år och således behövs heller ingen anmälan eller registrering. Hoppas ni tar chansen att röra på er.

Vi vill också påminna om Folkhälsomyndighetens råd

• Stanna hemma om du är sjuk

• Håll avstånd

• Tvätta händerna

Vi syns därute!

Välkomna önskar

Bosse Linde och Stugägarföreningen

Våra evenemang

Vårt evenemangsschema finner du om du går in på Evenemang genom att klicka på knappen "Till evenemangsschema" här nedan eller på "Evenemang" i menyraden högst upp på sidan
Bilden här ovan är tagen vid en av våra tipspromenader under förra årets sommar

Coronavirusets inverkan på sommarens arrangemang

Som alla känner till är det fortfarande högst osäkert hur Corona Pandemin kommer att inverka på våra arrangemang under den inkommande sommaren.

De flesta har ju redan noterat att både Valborgsmässo- och midsommarfirandet blev inställt. Beslut har tagits om att även Årstadagen (i sin helhet), Barnens dag samt kräftskivan skall ställas in detta år.

Den traditionsenliga simskolan kommer däremot att genomföras som planerat med start den 6 juli.

Vi håller för närvarande på att undersöka möjligheterna för att genomföra övriga arrangemang och ändå hålla oss till de regler Folkhälsomyndigheten satt upp. Hur det blir med dessa arrangemang kommer vi att informera om, under fliken "Nyheter", här på vår hemsida, samt på vårt Facebook konto allt eftersom vi får klarhet i vad som gäller. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och påminner om

• Stanna hemma om du är sjuk

• Håll avstånd till varandra

• Tvätta händerna

Om du vill hålla dig uppdaterad om vad som händer i arrangemangsväg inom Årsta Havsbad så ska du fylla i en prenumeration här nedan. Då får du en avisering när något nytt läggs ut på vår Hemsida.

©2020 by Årsta Havsbads Stugägarförening.