Det senaste från och om Årsta Havsbad

På denna sida finns nyheter och annan värdefull information kring  det mesta som våra medlemmar inom Stugägarföreningen samt alla som  bor inom eller skall besöka Årsta Havsbad har nytta av.

Coronavirusets inverkan på sommarens arrangemang

Som alla känner till är det just nu högst osäkert hur bekämpningen av Coronaviruset kommer att inverka på våra arrangemang under den inkommande sommaren. Vi kommer att lyssna till och följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Som de flesta redan har noterat blev ju Valborgsmässofirandet inställt och hur det blir med midsommarfirandet är också högst osäkert. Tillståndsmyndigheten har har utlovat oss ett svar om detta i början av juni.

Hur det blir med övriga arrangemang kommer vi att informera om här på vår hemsida samt vårt Facebook konto allt eftersom vi får klarhet i vad som gäller.

Om du vill hålla dig uppdaterad om vad som händer i arrangemangsväg inom Årsta Havsbad så ska du fylla i en prenumeration här nedan. Då får du en avisering när något nytt läggs ut på vår Hemsida.

covid-19-23311-cdc.jpg

Ny hemsida för Årsta Havsbads Stugägarförening!

Som ni redan har märkt har vi precis lagom till årets sommarsäsong valt att göra en ny hemsida. Vår ambition är att den nya hemsidan skall vara en levande digital plats där du skall kunna hitta information om kommande arrangemang, kontaktuppgifter och färska nyheter kring Årsta Havsbads Stugägarförenings verksamhet. Ni kan också prenumerera på nyheterna så får ni omgående en notis när något händer på sidan. Dessutom kan ni ladda ner hemsidan i er telefon så att ni lätt kan följa med vad som händer, kolla upp tider för arrangemang eller kommunicera med oss.

IMG_6368.PNG

Midsommarfirande!
Fri, Jun 19
Årsta havsbad
Jun 19, 11:00 AM – 3:00 PM
Årsta havsbad, Årsta havsbad, 137 97 Haninge, Sverige
Traditionen dör aldrig ut!
Simskolan
Sun, Jun 21
Årsta Havsbad, Dansbanan
Jun 21, 1:00 PM
Årsta Havsbad, Dansbanan
Inskrivning till sommarens två simskoleperioder Period 1: 6 - 17 juli Period 2: 20 - 31 juli
Extra årsmöte
Sun, Jun 21
Årsta havsbad
Jun 21, 2:00 PM – 3:30 PM
Årsta havsbad, Årsta havsbad, 137 97 Haninge, Sverige

©2020 by Årsta Havsbads Stugägarförening.