top of page
wooo_edited.jpg

Välkommen till Årsta Havsbads Stugägareförening.

Hem: Välkommen
midsommar_åh.jpg

Vår berättelse

Bakgrund

Årsta Havsbads Stugägarförening bildades 1927 och var från början den förening som företrädde stugägarna i området då HSB ägde och förvaltade Årsta Havsbad. Men när HSB på våren 1985 överlät till oss stugägare att äga och förvalta området bildades Årsta Samfällighetsförening vilket innebar att Stugägarföreningen fick en annan roll. Föreningens uppgift blev i stället att skapa innehåll, upplevelser och trivsel till gagn för alla som bor i Årsta Havsbad.


Detta uppdrag är kanske ett av de viktigaste uppdragen inom området. Man kan kort och gott säga att föreningens verksamhet och aktiviteter är hjärtat i Årsta Havsbad och är det som gör att området ”lever”. Verksamheten skapar trivsel, mervärden och gemenskap för alla oss som bor här i Årsta Havsbad.

Hem: Om oss

Vad vi gör

Vårt främsta syfte är att skapa trivsel för boende i och besökande  till Årsta Havsbad. Detta gör vi genom att arrangera en mängd, både stora och små, gemensamma aktiviteter.

Gruppbild simskolan.jpg

Simskolan

Ett av de viktigaste och mest uppskattade arrangemangen är den årligen återkommande simskolan. I simskolans verksamhet finns deltagare i alla åldrar. Det är barn som lär sig att ta de första simtagen, ungdomar som tar magistrarna och vuxna som provar sitt simkunnande varje år genom att ta simborgarmärket
.

Arrangemang

Bland alla de arrangemang och aktiviteter som Stugägarföreningen årligen arrangerar kan bland annat nämnas  valborgsmässofirande, midsommarfirande, Årstadagen med loppis och musikquiz, simskola, bouletävlingar, tipspromenader, cykelloppen "Hej Hoj", Årstamaran, Bakarstuga, Barnens dag, kräftskiva med flera.

Bilden här bredvid är från en tipspromenad

Tipspromenad.jpg
Hem: Vad vi gör

Kontakta Årsta Havsbads Stugägarförening

Om du har frågor, förslag eller andra synpunkter är du välkommen att skriva i formuläret nedan eller själv ringa eller meila till uppgifterna nedan. Vi försöker svara så snabbt som möjligt.

Box 39 Torget 1, 13797 Årsta Havsbad
Bankgiro: 5207-3194

  • Facebook
Hem: Kontakt
bottom of page