SIMSKOLAN

Södertörns Simsällskap

Årsta Havsbads Stugägareförening har en lång tradition av simverksamhet under somrarna i Årsta Havsbad och för tredje året i rad så arrangeras sommarens simverksamhet i samarbete med Södertörns Simsällskap. Södertörns SS är en simförening verksam i Haninge och Huddinge kommuner och erbjuder simskola, teknikskola, tävlingsverksamhet på yttersta elitnivå, vuxencrawl och masters. I sommar erbjuder vi simskola från fyra år och märkestagning.

Inskrivning till simskolan 2018 sker
söndagen den 24 juni klockan 13:00 i Föreningsgården (snett bakom affären) i Årsta Havsbad. Simlärararna kommer vid inskrivningen dela in deltagarna i olika grupper utefter simkunskap.

Det finns två perioder för simskolan under 2018:

Period 1 sker veckorna 28-29 (9 juli - 20 juli)
Period 2 sker veckorna 30-31 (23 juli – 3 augusti)

Varje period innehåller 10 tillfällen, varje vardag under angivna veckor.

Simborgafton hålls torsdagen den 26 juli klockan 18:00 på badbryggan vid strora stranden i Årsta Havsbad. Ingen föranmälan krävs.

Avslutning för simskolan kommer hållas lördagen den 4 augusti